Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot Vakanties kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet je binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijkboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor je aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzigen van je boeking.
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
  • Flexibel betalen
  • Gratis wijzigen

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Mooi park ookal is het nog jn aanbouw. Jammer dat er nog geen faciliteit was´om iets te drinken.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Gezellig, mooi ruim huis .

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    9
  • Zwembad
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Bart De Sadeleer
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 maart 2024

We hebben twee heerlijke weken gehad in de Veerse Kreek. We hebben vooral genoten van het vrije uitzicht over de akkers.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2024

Krijgen borg niet terug omdat er een gaatje in de vloer zit. Dat hebben wij ook geconstateerd en was al bij aankomst. Krijgen een algemene mail waarin staat dat je een storing of defect kan melden bij vertrek/aankomst. Een gaatje in de vloer is wat ons geen defect. Defect is als bijv de vaatwasser het niet doet. Afhandeling is zeer teleurstellend. Kennelijk verwacht u van uw gasten dat ze het huis nalopen op beschadigingen etc. maar dat wordt niet goed gecommuniceerd. Geef dat beter aan, dan hadden wij geweten dat wij dit hadden moeten melden.
Wij hadden goede ervaringen met Roompot maar dit hebben we nog nooit meegemaakt, echt heel teleurstellend.

  • Algehele verblijf
    4
  • Gastvrijheid
    1
  • Service point
    1
  • Vakantieverblijf
    1
  • Schoonmaak
    1
  • Onderhoud
    1
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 maart 2024

Comfortabele woning, park nog in ontwikkeling (was bekend). Conform doelstelling i.c. comfortabel verblijf als uitvalsbasis.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Hugo Vanschoonbeek
Datum: 24 maart 2024

Kom er graag, de villa heeft alles wat we graag hebben, ruim, goed uitzicht op het water

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Louis Kohler
Datum: 22 maart 2024

De nieuwe woningen zijn niet erg sfeervol ingericht. Dit mbt verlichting en leesverlichting. Ook zijn er geen overgordijnen en afscherming van o.a. de voordeur en de wc.
Karig in accessoires. Het betreft een redelijk nieuw park en dat merk je door het gebrek aan sfeer en voldoende begroeiing. Dit gaat ongetwijfeld nog komen.
Woning was pas om 16.20 gereed omdat de schoonmaak niet geheel afgerond was.
Toppark in wording!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: FP Pul
Datum: 22 maart 2024

We hebben een fantastische vakantie gehad.
Prachtige ruime en schone huisjes. Complimenten!
Wat wij nog aan inventaris misten was een schaar in de la.
En in het toilet beneden zou het prettig zijn als daar plakfolie op het raam komt. Als je nu het toilet binnen loopt kunnen ze je van buiten zien staan.

Wat ook opviel dat de deuren boven klapperen. Als je in bed ligt is dat erg vervelend. Wij hebben er een handdoek onder gedrukt om het klapperen tegen te gaan.

En nog een laatste aandachtspuntje: in de douche die aan de slaapkamer grenst rook het erg sterk naar urine.
In die badkamer zit geen toilet die zit wel in de badkamer op de gang.
Wij zaten in huisje 232.

Verder een prettige vakantie gehad. Ook geen last gehad van de bouw.
Willen hier zeker nog eens terug keren.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024

mooi rustig park

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot Vakanties kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet je binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijkboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor je aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzigen van je boeking.