Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot Vakanties kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet je binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijkboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor je aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzigen van je boeking.
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
  • Flexibel betalen
  • Gratis wijzigen

Reviews

rating-pie

Roompot Park Veerse Kreek scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 814 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Onderhoud
    8.4
  • Schoonmaak
    8
  • Service point
    8.7
  • Supermarkt
    8.9
  • Vakantieverblijf
    8.5
  • Zwembad
    7.7

Bekijk 814 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024

Goed

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024

De veerse kreek

Ik wist dat het park nog in aanbouw was, maar er was wel heel weinig vertier voor de kinderen in vergelijking met jullie andere parken. Ook het zwembad vond ik erg klein. Ik had verwacht dat er wel iets van een restaurant zou zijn. Jullie zeggen op de site dat we de hele dag gebruik kunnen maken van alle faciliteiten, maar welke bedoelen jullie dan? Er is zelfs geen toilet te vinden! Het huis was wel super.

rating-pie
Naam: Henk
Datum: 18 juni 2024

Mooie locatie

Park is mooi gelegen dicht bij het Veerse meer. Omgeving is prachtig en een goede uitvalbasis voor overige activiteiten.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Een mooi nieuw centraal in Zeeland gelegen park

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Het is echt een mooi park. Mooie huisjes. We hadden een huisje voor 10 personen. Helemaal super. Ook al was het niet de temperatuur die we hadden gehoopt, met zoveel man was er plek genoeg binnen. Mooie tuin, fijne omheining voor kleinkind en hond. Heerlijke frietkraam en een hele mooie grote supermarkt. Echt een mooi park met een echt vakantiegevoel...

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: H
Datum: 17 juni 2024

Geen reclameverblijf voor Roompot

Werd regelmatig om 0700 gewekt door bouwvakkers en werkverkeer

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    6
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

We hebben ontzettend genoten van de omgeving en dit niet alleen van het park, maar ook gewandeld. Middelburg bezocht enz. Jammer dat we vroeger naar huis moesten om te aan stemmen in België.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot Vakanties kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet je binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijkboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor je aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzigen van je boeking.