Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot Vakanties kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet je binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijkboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor je aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzigen van je boeking.
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
  • Flexibel betalen
  • Gratis wijzigen

Reviews

rating-pie

Roompot Park Veerse Kreek scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 520 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    7.7
  • Onderhoud
    8.3
  • Service point
    8.5
  • Vakantieverblijf
    8.4
  • Zwembad
    7.7

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Wat een mooi park! Accomodatie is modern, schoon en ruim. Voldoende parkeerplaatsen bij het huisje. En wat een rust!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Mooi en sfeervol vakantiehuis. Veel rust op het park dus wij zijn lekker bijgekomen. Bij het zwembad mag er wel wat meer te doen zijn. Denk aan glijbaan, duikplank, matten etc.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    5
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Odila Vanthournout
Datum: 19 februari 2024

we hebben een super weekend gehad met de kinderen en kleinkinderen iedereen heeft genoten. Het zwembad was super leuk voor de kleintjes.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Steven Poppe
Datum: 19 februari 2024

Nette huisjes, mooi park, leuk dat er foodtruck was, zeer goed locatie

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024

Huisjes waren super alles erop en eraan. Omdat het in aanbouw was en regenachtig was het wel wat modderig, maar dat is ook logisch. Wij waren met 2 kleine kinderen dus tuin met omheining, campingbedje, kinderstoel etc was top! Maar bij de grote vijvers en de brug was het wel goed letten op de kinderen. Afvalscheiding etc was top. Huisje waren gezellig aangekleed.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 februari 2024

Aankomst 16.00 uur is laat in de middag en vertrektijden 10.00 uur vroeg in de morgen vinden wij eigenlijk maar een drie daagse vakantie i.p.v. een midweek. Vooral als je met 16 personen bent.
Het schelpenpad bij de voordeur vonden wij niet een succes, je neemt alles mee naar binnen bij regenweer.
Verder zijn wij zeer tevreden over het park en het vriendelijke personeel dat snel handelde bij problemen.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Esther van Dijk
Datum: 16 februari 2024

We hebben een fijn verblijf gehad. Alleen jammer dat er veel dicht was.
Ook werd er gevraagd om beddengoed in een blauwe zak te doen, maar die was niet aanwezig. Dus alle beddengoed netjes opgevouwen en bij de voordeur neer gelegd.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Pascale Anseeuw
Datum: 13 februari 2024

Wij waren heel tevreden over de grootte van het huis en de accomodatie en uitrusting voor onze grote familie
Zoals genoeg badkamers, wc’s, ovens, vaatwassers….

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Christel En Cornelis Koorevaar
Datum: 12 februari 2024

Das erste ist folgendes, ein schönes neues Haus / Luxe 6 Personen) in einer tollen neuen Anlage, die allerdings größtenteils noch im Bau ist, was uns aber nicht störte. Leider war die Einrichtung nicht entsprechend den Bildern auf der jeweiligen Seite, die nämlich zumindest mal ein größeres Bild an der Wohnzimmerwand zeigt, es macht doch auch einen Teil des Wohlfühlens aus, (obwohl der Nagel dazu bereits an der Wand vorhanden war) aber wir haben es dem Neuanfang des Parks zugeschrieben. Trotzdem war der Eindruck so, dass wir das Gefühl hatten, man hat auf die Schnelle unser Haus eingerichtet, die Küchenutensilien sind extrem minimalistisch , wie auch das ganze Haus irgendwie kühl und schmucklos wirkte, aber es funktionierte alles super. Bis auf die von uns bestellte und bezahlte Terassenbedachung , für die, wie wir irgendwann herausfanden, eine Fernbedienung notwendig ist, die aber nicht vorhanden war und die wir nur widerwillig in der Rezeption bekamen. mit dem Hinweis, vorsichtig damit umzugehen, denn sie gäben das nicht gerne heraus, was für uns völlig unverständlich war, denn wir hatten es schließlich bestellt und auch bezahlt, vllt. sollte man diese Möglichkeit dann lieber abschaffen? Das mal so als Tip, liebes Roompott Team;-) Da entgegen einem Text zum 6 Personenhaus Luxus, wo auch eine Filterkaffeemaschine erwähnt wird , auf der Hauptutensilienseite sie aber fehlte, haben wir zur Sicherheit eine eigene Maschine mitgenommen, was sich als sehr hilfreich erwies. Absolut positiv : Wir hatten schöne 3 Tage in dem neuen Park, der eine tolle ligging am veerse Meer hat, haben in den wirklich tollen Betten wunderbar geschlafen, und da wir sowieso immer auch eigene Dekorationsgegentände mitführen, Kerzen , Lichter, ect., hatten wir es auch im Wohnzimmer abends sehr gesellig und sind mit einem guten erholten Gefühl wieder nach hause gefahren.Auch dieser neue Roompot Park wird nach Fertigstellung viele Familien erfreuen, wenn es dann mal besser ausgereift ist.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Lutgart Palmaerts
Datum: 12 februari 2024

De Veerse Kreek is een zeer mooi, goed gelegen en mooi onderhouden park! Zeer aangenaam om te verblijven!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    7
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot Vakanties kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet je binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijkboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor je aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzigen van je boeking.